Beoordelingen van Rotibode Den Haag

Recente recensies van Rotibode Den Haag

4 sterren na 240 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heeeeeerlijk, binnen 30 minuten bezorgd

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en warm dank je wel

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, alleen uur vroeger dan besteld bezorgd...

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten zoals altijd lekker (bruine bonen kip) bezorging op tijd

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, netjes, veel en superlekker. Wij hebben genoten van de roti. Doen we snel weer.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verpakt, zodat het nog lekker warm is als het bezorgd wordt. Kwaliteit goed. Smakelijke rotischotels. Een aanrader!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Snel bezorgd en nog heet.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!! Een echte aanrader.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker 👍🏻

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging redelijk snel eten goed, rijst bruine bonen

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden,ook de bezorging is super! En heerlijke rotti,s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de roti niet warm vandaag ben ik niet gewend van jullie

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging 👍🏽 Eten was heerlijk zoals altijd

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitmuntend. Al 20 jaar klant en nog steeds topkwaliteit. Soms ietsjes langer wachten maar dat is het wel zeker waard. Echt de lekkerste Roti ever!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti met kousenband was koud, zowel de rotivel als de groente

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde langer als uur kreeg na half uur bezorger is onder weg e-mail duurde toch nog 40 min is max 15 min. Kreeg 1 tas met 3 nasi kipfilet alle 3 de bakken lekte tas zat vol met saus. Veel rijst weinig kip vond de hele bestelling ondermaats voor de 85 euro broodjes weinig beleg op. Was een omdat waar we normaal halen dicht was. Vorig jaar keer geprobeerd was het hetzelfde jammer. Niet voor herhaling vatbaar!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 15 jaar vaste klant

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker warm.. heerlijk gegeten!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat langer ivm drukte maar het smaakte erg lekker!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar erg koud wel jammer en sommige bami sliertjes droog aan het uiteinde. Maar voor de rest was het eten en kip naar smaak uitstekend. Bezorging iets duurde te lang voor het avond eten 19.00 uur besteld na 20.00 uur ontvangen. Maar begrijpelijk kan door drukte voorkomen. Ik geef drie sterren om het nog perfecter qua kwaliteit te maken. Bedankt vriendelijke groet. LJSHINE SHINE

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, aanrader om te bestellen.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd beleefde bezorger lekkere roti

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!! En snel en goed verzorgd.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste roti’s van Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti plaat.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon écht boem lekker En veel, heel veel. 2 dagen eten 😊

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De koek was hard en de inhoud smakeloos en waterig, echt slecht. Weinig kerriesmaak

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en afrekenen aflevering op tijd en goed

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komkommerzuur vergeten en drie kwartier te laat geleverd.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!! En goede nette bezorging. Top

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was alles heerllijk en snelle bezorging. Super !

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vindt als er staat u bestelling is onderweg en een uur later is het er nog niet het was nog net warm

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zat helemaal onder de saus helemaal doorweekt...en de smaak was ook niet ok...het word steeds minder. Ook moeten jullie echt jullie sambal nakijken want het is al paar keer gebeurt dat het bedorven rook.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrr lekker gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en netjes verpakt, snelle bezorging.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer in alle jaren dat we het halen of bestelden dat de smaak bij lange na niet in de buurt kwam zoals we altijd gewenst zijn.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de rotivel was netjes in plastic verpakt. en minder vocht en meer kip in de bak. Echte aanrader. Broodje eet ik morgen ;-)

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en heerlijk eten!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

apsoluut voor herhaling vatbaar

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijk we konden het niet eten, bara was van paar dagen oud roti smaakte niet zoals die moest smaken we hebben het helaas weg moeten gooien

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse roti 👌🏼 Snelle bezorging Top service

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd ! En handig het plastic zakje om de rotiplaat (in de plastic bak) maar het is dan nog beter als de opening vh zakje niet naar onder is maar naar boven. Dan blijft de rotiplaat helemaal mooi droog 👍

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang; meer dan een uur, maar erg lekker!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langzame bezorging

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar iets teveel zout gebruikt.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag avond lekker makkelijk, laten we de Rotie bode eens proberen, beetje jammer dat ik niet eerst de recenties had gelezen. Na ruim een uur hadden we nog geen eten, toen ik belde of het nog lang ging duren kreeg ik te horen dat men onderweg was. helaas duurde het toen nog ruim een half uur voordat het inmiddels flink afgekoelde eten werd bezorgd, en dat terwijl we er toch niet echt heel ver vandaan wonen. Eigenlijk stonden we al met onze jas aan toen de bezorger aanbelde. Jammer dat men het woord klantvriendelijkheid daar kennelijk nog niet heeft uitgevonden. De Rotie zelf was ook niet echt lekker, een bakje aardappelpuree met een paar diepvries boontjes als "aardappel" de kip was lekker. de vegetarische maaltijd sloeg helemaal nergens op en was echt niet te eten. Leuk geprobeerd, maar eens en nooit meer. Ik wens de mensen van de roti bode heel veel succes met het schofferen van hun klanten want daar zijn ze écht goed in.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat , extra ei zat er niet bij

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten kwam na 2 uur pas, roti was opgevouwen en niet te eten. Kip was taai. Niet aan te raden.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak geweldig!Vind wel weinig boontjes altijd en te papperige aardappelen, soort puree.Het bakje bijbestelde zuur, matig.Ik blijf wel roti kip hier bestellen, omdat de kip en de smaak geweldig is.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens e-mail 18.40 onderweg, ik woon om de hoek. Bezorger arriveerde 19.03. Roti was lauw. Heel Jammer voor de rest de smaak was goed.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op het gevraagde tijdstip bezorgd. Voldoende kip, maar het dreef wel in heel veel jus. Veel botsplintertjes in de kip. Bijna onverantwoord om dit met kinderen te eten. De aardappels waren echt sompig tot aan puree toe en de kouseband was wel heel karig. Liever een stukje kip minder en wat kouseband extra. Lekker eitje erbij, gezond van kleur. Ik had heel lang geen roti meer gegeten, maar deze maaltijd heeft me niet over de streep gehaald dit weer vaker te bestellen.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, en snel thuis afgeleverd.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via de website, handig en bezorging on Time!! Leuk dat je een melding krijgt wanneer de bezorger onderweg is. PS korting van 10% automatisch, zonder actiecode! Altijd fijn, maar belangrijker eten heeft zeer gesmaakt.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de beste!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal snel bezorgd en warm. Vandaag was de bezorger er pas na een uur en 25 minuten. Het eten was goed van smaak, maar helaas koud. Dit ben ik niet van jullie gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk eten en meer dan genoeg

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker altijd goed

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was echt heerlijk, maar er mag wel wat meer boontjes bij.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kip besteld maar roti kipfilet ontvangen, dat wel, maar okay.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk eten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en snel. Niets op aan te merken. Eten was heerlijk. Aanrader!Ga zo door!!👍

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaken zijn goed. En de rotirol is een aanrader. Bezorging duurt echter wel veels te lang.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling kwam helaas een uur te laat Wel lekker

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur lang gewacht op mn eten. Bara was platter dan een pannenkoek. Kip Van de roti was niet goed en de deeg zat Helemaal onder de saus van de kip. Om het goed te maken wouden ze een nieuwe bestelling aanbieden en moest ik de oude teruggeven zo gezegd zo gedaan. Bestelling kwam precies op de zelfde manier terug. Dramatisch dit terwijl de midnight roti shop vroeger de lekkerste eten had

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind beiden 3 sterren waard omdat er geen dubbele peper bij de lamsfilet zat en wij 1.5 u hebben gewacht op de bezorging. Vorige keren werd alles beter uitgevoerd. PS. Jullie plaatsten zelf al 5 sterren. Ik vind het maar 3 sterren waard deze keer.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer smullen! Echt heerlijk ! Bezorger vriendelijk en beleefd. De laatste paar keer was het eten wel louw, beetje jammer. Te druk door alle gekte?

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti met bakkeljouw. Zeer de moeite waard! We hebben gesmuld!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, snelle service. Lekker eten, zoals altijd. We bestellen er al jaren. (Alleen saus was uitgelopen en het rotivel was zacht door de saus. Dit is de tweede keer dat dat gebeurde en bij allebei. (anders 5 sterren))

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer goed !!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk roti roll, lekker naar smaak en bezorging was top, optijd bezorgd, bezorger was ook vriendelijk. Echt Aantebevelen

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top, al jaren! tips: geen idee, misschien iets specifieks ontwikkelen gericht op kinderen, dus een kleinere portie of iets neutralere smaak, een roti vel / wrap met roti smaak kip. Ah joh, ik verzin ook maar wat, het is gewoon lekker:-)

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd. Wel is het bakje met de zure komkommertjes overal gaan lekken en de saus of jus van de kip is overal bij de rest van de bakjes gekomen. De rotivel was doorweekt. Is maar de eerste keer dat dit gebeurd is, en kan zeker altijd gebeuren! Alsnog gewoon 5 sterretjes want het is altijd goed te eten.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry Roribode, maar we zijn voorlopig even klaar met jullie. Wederom zijn jullie vergeten om de zure komkommer bij de bestelling te doen en wederom was het eten zeer lauw. 4 weken geleden ook al, en toen was de roti ook koud en de aardappels niet gaar. Als ik vervolgens wordt opgebeld door één van jullie medewerkers wordt me doodleuk verteld dat hijzelf de bestelling heeft ingepakt en dat hij zeker wel de komkommer erbij heeft gedaan. Kortom, ik moest nog maar even goed in het tasje kijken. Denken jullie dat ik gek ben, dat ik voor € 5 ga lopen klote, 2 bakjes komkommerzuut zijn echt niet te missen hoor!!! De medewerkers voegde er nog een keer doodleuk aan toe dat hij niet zou zeggen dat ik een leugenaar was maar dat hij zeker wist dat hij de komkommer wel in de zak had gedaan. Op de vraag waarom het eten niet warm / heet werd bezorgd. Tja, het is nu eenmaal druk. Dus omdat het druk is betekend dit dat jullie geen kwaliteit meer hoeven af te leveren. Jullie krijgen nog 1 ster voo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behoorlijk snel en super netjes en vriendelijke bezorgers. Plus eten was lekker warm. Royale porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top...zo lekker elke keer weer

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons al jarenlang de lekkerste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,was lekker en heel veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd! Roti lams was heerlijk. Zeker nog een keer bestellen.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is balen dat je het eten besteld om 18.15 uur en dan met je visite 1 1/2 op je eten moet wachten. Mijn visite moest ook direct na het eten weg omdat ze nog een stuk moesten reizen. Lekker gezellig zo

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst gebeld dat het 10 minuten later zou zijn, uiteindelijk werd het nog eens 25 minuten later. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke roti,snelle bezorging en het online bestellen gaat zoals je mag verwachten,eenvoudig,duidelijk.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in de regel altijd top, deze keer iets te zout vond ik.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar bezorging duurde wel langer dan een uur!! Veel te lang, te meer als er 45 minuten beloofd wordt bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurder ruim 2 uur voordat de bestelling er was. Geen contact te krijgen met ‘De roti bode’. Eten was lauw en kip was droog maar ondanks dat wel volledig en toch nog wel ok te eten.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was veel Het was heerlijk Het was op tijd. Top!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd ontvangen en ruim voldoende...voor herhaling vatbaar

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte vreemd anders dan normaal ben nog beroert van de 4 happen die ik had genomen

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt weer voor het lekkere eten super snelle bezorging was weer top 👍👍

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 1 uur zitten wachten op de bestelling. Vorige keer ook al

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de week een bara en twee varianten vegetarische roti besteld. De bara was zo taai als de pleuris, maar de traditionele verpakte roti maakte dat allemaal vergeten! Ik kreeg er een warm hart van. Terug naar herinneringen van de keren dat ik mee kon eten van Nani's roti... Serieus. Dus vandaag nòg een keer bestellen, die herinnering van van de week terughalen. Helemaal verheugd zit ik te wachten.. Komt het vandaag in die voorverpakte piepschuim ellende. En dat maakte dat het toch een andere smaak had. En op de bon die aan het tasje hangt, staat ook echt traditioneel verpakt.. jammer...een volgende keer op advies van jullie bij vestiging ypenburg proberen

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk. prima bezorgd

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, het duurde erg lang voordat het er was.......

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker, behalve dat sommige bami sliertjes aan de zijkanten droog en verhard waren door verhitting, tussendoor was wel goed. En mijn sambal was er ook niet bij kan ik eigenlijk niet zonder volgende keer koop ik een grote pot bij jullie dan weet ik zeker dat ik het heb, maar desondanks smaakte het heel lekker hoor! Bedankt Rotibode. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig deze keer weer heerlijk vers warm en goed gevuld

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heerlijk maar gisteren erg laat en koud heb alles op moeten warmen in de magnetron Jammer maar het heeft toch gesnaakt

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, lekker en prima prijs kwaliteit verhouding en goede porties. Jullie zaten eerst op de Goeverneurlaan, waar ik al vaste klant was, en was jullie daarna "kwijt". Gelukkig weer gevonden en dit mijn 2e bestelling.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima,altijd lekker eten.Een klein puntje, ik zou persoonlijk meer kousenband willen bij mijn roti kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed bezorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd👍 Een berichtje wanneer ze onderweg zijn,helemaal tevreden🤗 En natuurlijk weer heerlijk😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (zoals gewoonlijk), absolute aanrader. Correcte bezorger ook, helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had Traditioneel verpakt besteld en mijn bestelling kwam niet traditioneel verpakt aan maar in bakjes. en ook Geen sambal zure komkommertjes erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is de laatste tijd vrij snel. En wat de kwaliteit betreft is deze normaal gesproken ook goed. Helaas was dit gisteren niet het geval. De aardappels waren kei- en keihard, dus totaal niet gaar. Je kon er iemand echt een gar mee in zijn hoofd gooien. Beetje jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hadden 5 sterren van mij gekregen, maar de roti in een zakje werkt niet,heel het zakje onder de jus, jammer beter in folie erbij. Gr

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as usual and good fast delivery.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd super lekker, echt een grote portie saté en voor mij is de roti met kipfilet met echte masala smaak,heerlijk pittig en zachte kipstukjes, simpel te best in toen.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smakelijke en goed gevulde roti! Snelle bezorging ook! Zelf houd ik van iets meer daal en kerrie bij de roti, anders was 't 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren het 2 zeer kleine kippenpoten en 1 borststuk die veel te scherp gekruid waren. Is er een nieuwe kok ? Erg jammer.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk👌🏻

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, alles top en onwijs lekker

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zeker aan te raden!!!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer lekker kunnen genieten van de maaltijd, Rotii was weer lekker en ruim voldoende. Aanrader om volgende keer weer te bestellen👍👍

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier al jaren. Goede service en heerlijke roti.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles bijna perfect. Ze waren mn drinken vergeten. Hebben ze wel weer netjes opgelost. Heerlijk gegeten.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is maar een ding wat ik wil zeggen DE LAATSTE KEER in plaats van 3 keer bami kipfilet Krijg ik bami deifilet niet schoon gemaakt van all die vette en stinkt naar rauwe kip gewoon om te korsten Toen ik belde om te klagen krijg ik een antwoord van dat dat kipfilet is en dat ze geen deifilet verkopen net alsof ik nooit kip heb gegeten!!!!!! Mijn vader is een poelier geweest en ik heb zelf mee geholpen komt iemand die nergens vertand van heeft en gaat hij mij vertellen dat die smerige plakkerig vlees kipfilet is. Jammer voor die zaak naam is kwaliteit is er niet meer

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rotie viel mee maar de aardappel was niet helemaal gaar. Eten was niet echt warm en was slordig ingepakt.. Broodje zoutvlees heb ik weggegooid. Vlees smaakte niet goed. Volgens mij was het niet vers. Denk niet dat ik daar nogeens eten bestel.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 17:15 een bestelling geplaatst. Om 18 uur zou de bestelling er zijn. 18:45 uur naar de toko gebeld waar mijn bestelling bleef? het zou onderweg zijn. Toen om 19:30 weer gebeld waar mijn bestelling bleef? er was een fout gemaakt. Toen kwamen ze om 20:20 aankakken. Ik was er klaar mee, ondanks dat ze er een extra portie sate bij hebben gedaan.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd in orde ontvangen , bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik had geweten dat ‘vegetarische roti’ alleen maar bestond uit aardappel en boontjes (smaakloos en nauwelijks gekruid) en verder niets (andere roti restaurants voegen een vervanger toe ipv vlees, bijvoorbeeld dahl of tempeh) en net zo duur was als normale roti, had ik niet besteld. Maar er staan geen beschrijvingen bij op de site. Teleurstellende maaltijd.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind dat er echt erg weinig groenten in zit. de extra rotivel was niet gaar. smaak was goed maar weinig erin gewoon. normaal krijg ik een roti maar voor de helft open bewaar ik de rest voor morgen als lunch nu niet was op. duurde nog best lang eer bezorgd aardige bezorger was z'n fooi wel waard.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben vaste klant bij jullie was tijdje goed maar gister 25juni heel slecht had roti lams vlees kan niet noemen leek mee geplukt vlees in bak met water zat geen smaak aan He 4 uurtjes na het eten heel erg buikpijn gehad en diaaree ook mij zoontje heel slecht dus beter had iets anders besteld ergens anders want dit is is geld weg gooien plus buikpijn 😭

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar de bestelling kwam pas 2 uur later en als ik belde kreeg ik geen gehoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam pas na 2,5 uur aan. Het eten was koud en de Fernandes warm. Ik wil het liefst mijn geld terug, want hier zat ik niet op te wachten. Nergens werd Ook aangegeven op de site dat de roti vanuit jullie filiaal uit Ypenburg kwam, anders had ik nakijk wat anders besteld, want we hadden honger! Heb 3x contact gehad waar mijn eten bleef en dan wordt het nog koud geleverd. We hadden om 17:25 besteld en het kwam 20:00 uur aan. Dit is toch bizar! Aub mijn geld terug zodat ik het de volgende keer weer zelf kan ophalen bij jullie filiaal Escamp.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke roti gegeten. Verpakking hygiënisch en netjes verzorgd.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geachte heer/mevrouw, Ik heb nu aantal malen bij u besteld en het eten is echt heerlijk. Wat mij gisteravond overkwam, vind ik echt heel ernstig. Ik heb namelijk geen wrap met zoutvlees gehad en ook geen sate, hoewel ik die wel betaald heb. Er was keukenstoring en derhalve kwam eea uit Ypenburg. Ik heb aantal malen contact gehad met mevr. Fazia, echter de kok beweerde dat hij eea op zeker had gemaakt. En dat geloof ik ook wel, maar hij heeft het niet bezorgd. Maar ik heb het oprecht niet ontvangen, ik kon derhalve naar Ypenburg rijden, maar dat heb ik uiteraard niet gedaan, want ik was erg boos. Het is net of ik de boel loop te flessen, en dat doe ik niet. De eigenaar mag contact met mij opnemen. Er kunnen overal fouten worden gemaakt, daar dit is niet goed. Bovendien zou eea rond 17.30 worden geleverd, maar dat werd pas 18.15. Daar heb ik niet moeilijk over gedaan, maar het ware beter geweest als men mij even had geinformeerd Groetjes, john

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALs altijd weer heerlijk gegeten en het wordt vlot bezorgd! Wel jammer dat er maar 1 klein bakje sambal bij 2 maaltijden zit. Graag bij elke maaltijd een bakje.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij al 20 jaar de plek voor surinaams eten

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely delicious!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taaie pannenkoek en veel te zout.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig en al voor jaren, maar dit keer was het eten lauw en mijn fernades warm. Erg jammer en zonde van me geld

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker roti lams gelukkig weer beetje pittig ik en me zoontje heb genoten 👌

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten. was overheerlijk en genoeg en de. chauffeur. was super

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!! Kwamen snel en was super lekker, Ga zeker vaker bestellen daar👍🏼

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik geniet altijd intense van die ROTI'S heerlijk

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, en op tijd bezorgd

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom hier al jaren, heerlijk eten, aardige mensen 👍🏽

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd al goed geweest maar wist niet dat ze ook bezorgde. Eten besteld en ook op tijd geleverd. Top! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een lange tijd geleden dat wij roti besteld hadden. Wij zijn heel erg tevreden. Er zat voldoende vlees bij. Smaken waren voortreffelijk en de bezorging was precies op tijd. Onze 4 kids hebben er ook heerlijk van gegeten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op mijn eten moeten wachten en dan is ook de koek een stuk kleiner dan wat ik van jullie gewent ben.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was smaak niet lekker normaal beetje pittig en de saus is dan ook heerlijk deze keer was niet echt lekker weinig smaak jammer en de saus lag door Heel de bak heen en ook in het tasje

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten kwam snel en was smaskvolischien bij de rotibal een extra bekertje jus dan was het echt perfect

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed en bezorgtijd goed

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Echt een aanrader!!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan geen heet voedsel verdragen ik krijg daar verschrikkelijk veel pijn van in mijn darmen/buik. Het staat niet vermeld op de website waar je kan bestellen. Dus 't eten is zo de container in gegaan zonde van mijn geld en t eten. Heb toen telefonisch contact gezocht en t enige wat gezegd werd was dat niemand t vermeldde op zijn website wat totaal niet waar is want wij bestellen regelmatig spareribs en daar word t wel vermeld. Dus t zou super zijn als jullie t voortaan aan geven. En op mijn vraag of jullie ook milde roti kunnen maken werd meteen nee gezegd. Lijkt mij dat ik niet de enige ben met zo'n probleem. Heel jammer dat jullie je zo opstellen

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer te vrede over de snelle service en de roti was ook top. Alleen had ik bij een roti niet de goeie verpakking besteld en dat is gaan lekken.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti lams was lekker lekker beetje pittig heerlijk lams vlees waren wel grote stukken vlees dat is normaal niet ga zo door

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden over bezorging en de roti. Werd heel snel bezorgd . De kipfilet bij de roti was lekker zacht en gaar , goeie smaak , klein beetje peper erin , precies goed . Was ook heel goed gevuld de roti met kipfilet. Als je geen grote eter ben dan kan je makkelijk met 2 personen van 1 roti eten , extra rotivel erbij en je hebt een lekkere maaltijd. Ik had graag iets meer boontjes gezien erbij . Het was heerlijk.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer vond ik de roti echt tegenvallen,ik zelf had rotikip,zaten veel gewone boontjes in ipv kousenband,diegene die rotikipfilet hadden vonden hem sterk gekruid,dus helaas niet meer voor herhaling vatbaar,eerdere keren was het beter

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ECHT FANTASTISCH, ik bestel hier elke keer en raad ook aan mijn vrienden en familie deze plek aan voor de beste roti, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker zoals gewoonlijk maar wèér kreeg ik 2 borststukjes van de kip en maar 1 pootje ! Als ik roti met kippenpoten bestel wil ik dat ik ook ontvangen. Ik bestel altijd roti bij jullie maar nooit krijg ik alleen maar kippenpoten. Dit wilde ik nu toch even mailen want telefonisch is er nog nooit naar mij geluisterd. Hopenlijk nu wel !!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed warm

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld daar. Was lekkere Roti. Wij gaan zeker vaker daar bestellen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal in orde en lekker warm. Zeer verzorgd alles Keurig netjes met bon erbij Af alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, kom hier al een paar jaar, meestal afhalen en dan in een bol, vindt ik toch het lekkerst Jammer dat dit niet mogelijk is bij online bestellen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling toch wel ruim van te voren besteld en aangegeven tijd aangegeven, dit was18.00 uur, iets voor zessen bericht bestelling is onderweg, iets over half zeven gebeld, om plus minus 18.45 gebracht, en dat vind ik lang , dit in verband voor de aangegeven tijd bij bestelling.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas langer dan een uur op mijn bestelling moeten wachten. Toen het eten er eindelijk was, was het grotendeels koud.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de roti kipfilet erg weinig kousenband. jammer dat ik dit niet wist anders had ik extra besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker weer

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wel lekker

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti besteld en kip saté en één bara. Roti was goed. Bara was oké. Kip saté. Was niet al te best. Was taai en droog had het idee dat deze al een paar dagen oud waren. Over het algemeen oké.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakeloze bami met kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was lekker, maar naar verhouding zat er te weinig aardappel/kouseband in de portie.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kipfilet grote porties

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten .

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd lekker en warm.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb betaald voor 4x kipsate bami (3 maal) en kreeg uiteindelijk in elke portie 2x kipsate. Verder was het eten koud en hebben we geen bestek meegekregen.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bij de bara gehoopt op wat chutney. De roti was erg lekker, maar iets meer kousenband wel lekker gevonden. Verder was alles goed verzorgd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling de opmerking genoteerd dat de bestelling zonder groenten was. Helaas binnen gekregen met groenten. Bara was lauw en taai.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super snel bezorg

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sneller levering en goed op temperatuur is het eten als het aankomt. smaakt zoals altijd heel goed

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, zag er goed uit we hebben heerlijk gegeten.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ales erg lekker en mooi op tijd ondanks de moeilijke locatie.top

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eens en nooit meer

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zeker de moeite waard.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijna koud, vlees voor het merendeel taai. Kouseband was op een hand te tellen. Ik heb spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was zeer droog smaak was niet lekker duur en het was t echt niet waard zelfs het ei was niet lekker ,heb de helft opgegeten de rest weg gegooid zonde ik bestel hier nooit meer

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag weer bij de Rotibode besteld en het is voorlopig de laatste keer geweest. Het was echt heel erg slecht. Het rotivel was zeik en zeiknat van de jus / saus. De aardappels dito, dit had niets meer met aardappels te maken maar was een grote smurrie. De kip was droog en smaakloos en dan de bakjes komkommerzuur. Deze leken wel of ze in puur azijn lagen. Veel en veel te zuur. Nogmaals, het was echt één grote teleurstelling. Dit ben ik niet gewend van de rotibode!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk smaakloos deze keer. doorweekte roti in die bak. heb beter gekend

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging netjes.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was ruim 20 minuten te laat

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker gegeten

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit meer! 2 uur gewacht en lauw eten. En de kipfilet een droge draadjes zooi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.