Beoordelingen van Rotibode Den Haag

Recente recensies van Rotibode Den Haag

4 sterren na 55 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom hier al jaren, heerlijk eten, aardige mensen 👍🏽

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd al goed geweest maar wist niet dat ze ook bezorgde. Eten besteld en ook op tijd geleverd. Top! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een lange tijd geleden dat wij roti besteld hadden. Wij zijn heel erg tevreden. Er zat voldoende vlees bij. Smaken waren voortreffelijk en de bezorging was precies op tijd. Onze 4 kids hebben er ook heerlijk van gegeten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op mijn eten moeten wachten en dan is ook de koek een stuk kleiner dan wat ik van jullie gewent ben.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was smaak niet lekker normaal beetje pittig en de saus is dan ook heerlijk deze keer was niet echt lekker weinig smaak jammer en de saus lag door Heel de bak heen en ook in het tasje

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten kwam snel en was smaskvolischien bij de rotibal een extra bekertje jus dan was het echt perfect

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed en bezorgtijd goed

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Echt een aanrader!!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan geen heet voedsel verdragen ik krijg daar verschrikkelijk veel pijn van in mijn darmen/buik. Het staat niet vermeld op de website waar je kan bestellen. Dus 't eten is zo de container in gegaan zonde van mijn geld en t eten. Heb toen telefonisch contact gezocht en t enige wat gezegd werd was dat niemand t vermeldde op zijn website wat totaal niet waar is want wij bestellen regelmatig spareribs en daar word t wel vermeld. Dus t zou super zijn als jullie t voortaan aan geven. En op mijn vraag of jullie ook milde roti kunnen maken werd meteen nee gezegd. Lijkt mij dat ik niet de enige ben met zo'n probleem. Heel jammer dat jullie je zo opstellen

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer te vrede over de snelle service en de roti was ook top. Alleen had ik bij een roti niet de goeie verpakking besteld en dat is gaan lekken.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti lams was lekker lekker beetje pittig heerlijk lams vlees waren wel grote stukken vlees dat is normaal niet ga zo door

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden over bezorging en de roti. Werd heel snel bezorgd . De kipfilet bij de roti was lekker zacht en gaar , goeie smaak , klein beetje peper erin , precies goed . Was ook heel goed gevuld de roti met kipfilet. Als je geen grote eter ben dan kan je makkelijk met 2 personen van 1 roti eten , extra rotivel erbij en je hebt een lekkere maaltijd. Ik had graag iets meer boontjes gezien erbij . Het was heerlijk.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer vond ik de roti echt tegenvallen,ik zelf had rotikip,zaten veel gewone boontjes in ipv kousenband,diegene die rotikipfilet hadden vonden hem sterk gekruid,dus helaas niet meer voor herhaling vatbaar,eerdere keren was het beter

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ECHT FANTASTISCH, ik bestel hier elke keer en raad ook aan mijn vrienden en familie deze plek aan voor de beste roti, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker zoals gewoonlijk maar wèér kreeg ik 2 borststukjes van de kip en maar 1 pootje ! Als ik roti met kippenpoten bestel wil ik dat ik ook ontvangen. Ik bestel altijd roti bij jullie maar nooit krijg ik alleen maar kippenpoten. Dit wilde ik nu toch even mailen want telefonisch is er nog nooit naar mij geluisterd. Hopenlijk nu wel !!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed warm

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld daar. Was lekkere Roti. Wij gaan zeker vaker daar bestellen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal in orde en lekker warm. Zeer verzorgd alles Keurig netjes met bon erbij Af alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, kom hier al een paar jaar, meestal afhalen en dan in een bol, vindt ik toch het lekkerst Jammer dat dit niet mogelijk is bij online bestellen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling toch wel ruim van te voren besteld en aangegeven tijd aangegeven, dit was18.00 uur, iets voor zessen bericht bestelling is onderweg, iets over half zeven gebeld, om plus minus 18.45 gebracht, en dat vind ik lang , dit in verband voor de aangegeven tijd bij bestelling.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas langer dan een uur op mijn bestelling moeten wachten. Toen het eten er eindelijk was, was het grotendeels koud.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de roti kipfilet erg weinig kousenband. jammer dat ik dit niet wist anders had ik extra besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker weer

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wel lekker

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti besteld en kip saté en één bara. Roti was goed. Bara was oké. Kip saté. Was niet al te best. Was taai en droog had het idee dat deze al een paar dagen oud waren. Over het algemeen oké.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakeloze bami met kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was lekker, maar naar verhouding zat er te weinig aardappel/kouseband in de portie.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kipfilet grote porties

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten .

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd lekker en warm.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb betaald voor 4x kipsate bami (3 maal) en kreeg uiteindelijk in elke portie 2x kipsate. Verder was het eten koud en hebben we geen bestek meegekregen.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bij de bara gehoopt op wat chutney. De roti was erg lekker, maar iets meer kousenband wel lekker gevonden. Verder was alles goed verzorgd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling de opmerking genoteerd dat de bestelling zonder groenten was. Helaas binnen gekregen met groenten. Bara was lauw en taai.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super snel bezorg

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sneller levering en goed op temperatuur is het eten als het aankomt. smaakt zoals altijd heel goed

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, zag er goed uit we hebben heerlijk gegeten.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ales erg lekker en mooi op tijd ondanks de moeilijke locatie.top

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eens en nooit meer

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zeker de moeite waard.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijna koud, vlees voor het merendeel taai. Kouseband was op een hand te tellen. Ik heb spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was zeer droog smaak was niet lekker duur en het was t echt niet waard zelfs het ei was niet lekker ,heb de helft opgegeten de rest weg gegooid zonde ik bestel hier nooit meer

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag weer bij de Rotibode besteld en het is voorlopig de laatste keer geweest. Het was echt heel erg slecht. Het rotivel was zeik en zeiknat van de jus / saus. De aardappels dito, dit had niets meer met aardappels te maken maar was een grote smurrie. De kip was droog en smaakloos en dan de bakjes komkommerzuur. Deze leken wel of ze in puur azijn lagen. Veel en veel te zuur. Nogmaals, het was echt één grote teleurstelling. Dit ben ik niet gewend van de rotibode!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk smaakloos deze keer. doorweekte roti in die bak. heb beter gekend

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging netjes.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger was ruim 20 minuten te laat

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker gegeten

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit meer! 2 uur gewacht en lauw eten. En de kipfilet een droge draadjes zooi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.